klein variant

In vijf stappen de ideale balans tussen werk en privé.

Blijvend in balans met de Balans coach voor vrouwelijke werknemers

Blijvend in balans plan

Houd uw vrouwelijke werknemers in balans met het ‘Blijvend in balans plan’

In vijf stappen de ideale balans tussen werk en privé.

Alles draait om balans. Steeds meer mensen vinden het dan ook belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dat is niet alleen belangrijk voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf. De vitaliteit van uw onderneming begint immers bij de vitaliteit van uw werknemers.

Als uw vrouwelijke medewerkers in balans zijn, daalt het ziekteverzuim, zijn zij productiever en presteren zij beter onder werkdruk. Voor een toenemend aantal vrouwen is dit niet altijd even eenvoudig. Zij vinden het lastig om het juiste evenwicht te vinden tussen een veeleisende baan en een druk privéleven. Zij voelen zich regelmatig gejaagd en gestrest. Zozeer zelfs dat dit kan leiden tot afnemende werkprestaties, ziekteverzuim, langdurige uitval door overspannenheid of burn out of tot (ongewenst) vertrek. Met alle gevolgen van dien voor uw organisatie.

Wilt u uw vrouwelijke medewerkers graag vitaal houden? Biedt ze dan het ´Blijvend in balans plan´.

Wat houdt het ‘Blijvend in balans plan’ in?

Het ´Blijvend in balans plan´ is een coachingstraject van vijf gesprekken, waarmee uw vrouwelijke werknemer weer in balans komt én blijft.

Om de balans tussen werk en privéleven te vinden, is inzicht in het eigen leefpatroon en in de dag- en weekindeling van belang. Wanneer uw medewerker dit inzicht heeft en weet waar de knelpunten zitten, kan ze hiermee aan de slag. Met een plan van aanpak leert zij haar knelpunten snel en praktisch aan te pakken. Na deelname aan het ‘Blijvend in balans plan’ kan uw medewerkster effectiever reageren onder druk. Ze heeft geleerd met haar situatie om te gaan en staat meer ontspannen in haar werk en leven.

Na het ‘Blijvend in balans plan’:

  • heeft een medewerkster inzicht in haar weekagenda en persoonlijke balans
  • pakt ze haar knelpunten praktisch en eenvoudig aan
  • kan ze zich goed ontspannen en neemt ze voldoende rust voor zichzelf
  • reageert ze op een andere manier in stressvolle situaties
  • kan ze effectiever reageren onder druk
  • staat ze meer ontspannen in haar werk en leven

Kosten

De kosten voor dit traject bedragen € 650, – exclusief btw. De prijs is inclusief een balans check, vier gesprekken van 1,5 uur, een dagboekje, een ontspannings-cd en de hierboven genoemde voordelen!

Aanmelden

U kunt uw werknemer voor het blijvend in balans plan aanmelden per mail of telefonisch op 06-52143595 of 070 4157123.