Testimonial

“In April 2015 was Sandra bij ons op het kantoor in Amsterdam om aan ongeveer 15 vrouwen de training “een gezonde balans tussen werk en privé”te geven. Tijdens deze training gaf Sandra kleine tips om meer balans in je leven terug te brengen. Het fijne is dat Sandra een positieve benadering heeft en niet staat voor één oplossing. Voor iedereen betekent balans iets anders en het creëren van balans gaat de ene keer ook beter dan de andere keer. Kleine aanpassingen kunnen grote positieve gevolgen hebben!”
Nynke de Vries
Corp. Business Continuity Officer bij ABN AMRO

Training ‘een gezonde balans tussen werk en privé’

Veel medewerkers combineren hun werk met een vaak druk privéleven, een combinatie die behoorlijk zwaar is. Ze komen per dag structureel tijd tekort. Ze jongleren met hun aandacht, tijd en energie door de verschillende rollen die ze vervullen. Dat zorgt ervoor dat ze geregeld vermoeid en gestrest op het werk verschijnen met als gevolg dat hun werkprestaties onder druk staan of zij uitvallen door ziekte.

Een goede werk/privé balans is daarom enorm belangrijk. Medewerkers die bewust bezig zijn met hun balans, hebben meer focus en presteren beter. Daarvoor heb ik de training ‘een gezonde balans tussen werk en privé  ontwikkeld.

Hoe staat het met de balans van uw medewerkers? Laat uw medewerkers in deze training leren en ervaren hoe zij meer innerlijke rust en balans in hun leven creëren. Heel simpel, door kleine, direct toepasbare veranderingen aan te brengen in hun leefpatroon en in hun mind set. Hierdoor ervaren zij meer controle over hun leven en blijven ze rustiger en effectiever presteren onder druk. Op langere termijn zorgt het ervoor dat het hen lukt om meer balans te ervaren terwijl ze eigenlijk hetzelfde blijven doen.

De drie stappen van de training ‘een gezonde balans tussen werk en privé’:

Stap 1: Bewustwording

  • Invullen van een weekagenda
  • Oefening om de eigen balans te ervaren en te visualiseren
  • Ontdekken van energiegevers en energievreters
  • Beoordelen van de eigen weekagenda
  • Leren probleemgebieden te herkennen en te benoemen

Stap 2: Oplossingen vinden

In stap 2 krijgen de medewerkers  veel praktische tips om tijd te winnen en zich bewust te worden van hun eigen gedrag en gedachten. Ook krijgen zij beproefde methoden om meer rust te ervaren gedurende een dag en krijgen ze meer oplossingen aangereikt.

Stap 3: Uitvoering

De deelnemers schrijven een plan van aanpak op basis van de verkregen tips. Doel van het plan van aanpak is om de stressmomenten op te lossen in de weekagenda en ermee aan de slag te gaan op een praktische manier die werkt.

Praktische gegevens

De training duurt 3 tot 3,5  uur en is voor geschikt voor maximaal 20-25 deelnemers.

De kosten bedragen € 650,-  exclusief btw.

Aanmelden

U kunt de training ‘ een gezonde balans tussen werk en privé’ aanvragen per mail of telefonisch op 06-52143595 of 070- 4157123