Balansblog

Speciaal voor vrouwen

Ben jij een vrouw die hoge eisen aan zichzelf stelt en de lat vaak (te) hoog legt? Wil je alles tot in de puntjes goed regelen zowel op je werk/ eigen bedrijf als privé? Ben je continue aan het jongleren met je tijd en aandacht? Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden en heb je het gevoel dat je jezelf steeds aan het voorbijlopen bent?

Heb je het gevoel dat je in een ratrace beland bent? Dat je opstaat, dan constant bezig bent en dat het dan alweer tijd is om te gaan slapen. Heb jij nog tijd voor jezelf? Slaap je de laatste tijd slechter? Vind je het moeilijk om jezelf te ontspannen?

Het kan ècht anders…

Balans begeleiding voor vrouwen

De juiste balans vinden zit ‘m vaak in kleine dingen zoals simpele aanpassingen in je leefpatroon en denkwijze. Met slechts kleine direct toepasbare veranderingen kun je veel meer rust in jezelf creëren zodat je je staande weet te houden in stressvolle situaties en meer weet te genieten. En zaken waar je toch geen controle over hebt, weet los te laten.

Wil je aan je eigen balans werken?

Ik bied jou meerdere opties om in balans te komen:

* Balans check hoe is het met jouw balans gesteld? Ontdek het zelf.

* Blijvend in balans plan , in 5 stappen de ideale balans tussen werk en privé

* Je grenzen in balans , leer op een snelle en praktische manier opkomen voor jezelf.

Naast bovenstaande opties bied ik ook begeleiding op maat. Jij bepaalt waarmee je geholpen wilt worden. Tijdens een gratis telefonisch kennismakingsgesprek kijk ik graag met je naar de mogelijkheden. We kunnen ook even Skypen.

Wanneer je geen traject wilt inkopen dan betaal je voor een los consult € 95,- per uur, dit bedrag is inclusief voorbereidingstijd en verslaglegging.

Ik denk graag met je mee. Je kunt me altijd even bellen of mailen voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.