De balanscoach in de media

Mijn werkwijze en aanpak als coach heeft verschillende media gehaald en daar ben ik natuurlijk trots op. Lees mee:

Presentator Rudo Slappendel ontvangt succesvolle ondernemers in de studio en praat over hun werk en alles wat er bij het ondernemen komt kijken. Luister hier het interview van Sandra met WestBusiness Radio.

Luister hier het volledige interview met Sandra.

“Goed. Genoeg gezeverd. Tijd voor actie. Want wat kun je aan die ontevredenheid doen? Sandra Ketterings coacht vrouwen die moeite hebben balans te vinden tussen werk en privé. In haar praktijk heeft Ketterings moeders als Ines en Janneke die dagelijks voor zich. Volgens haar is een groot deel van de last die zij dragen genetisch te verklaren.”

Lees hier het volledige interview met Sandra.

“Volgens balanscoach Sandra Ketterings uit Den Haag is het voor een goed evenwicht tussen werk en privé essentieel om je agenda streng te bewaken. Juist nu. … We zijn rupsjes-nooit-genoeg: we willen een uitdagende baan, een gezin met perfecte kinderen, een dynamisch sociaal leven en een interessante studie”.

Lees hier het volledige artikel. 

Vrouwen en vakantiestress gaan hand in hand, zo blijkt uit VIVA’s grote vakantiestress-onderzoek, uitgevoerd door hettestpanel.nl. Balanscoach Sandra Ketterings heeft praktische tips voor een ontspannen begin, verloop en einde van je welverdiende vakantie.

Lees hier de tips van Sandra op de site van de Viva

Lees hier het complete artikel

“De knop om. 7 gouden regels voor het volhouden van goede gewoontes”.

Lees hier het hele artikel van Sandra in Radar+. 

artikel Balanscoach in Tros Radar

“Vandaar bouw ik een paar stiltemomenten in. Als klein meisje vond ik stilte al heel fijn, ik speelde graag af en toe alleen op mijn kamer. Nog steeds zoek ik die momenten, maar nu doe ik dat meer bewust.”

Lees hier het volledige interview met Sandra in de Flow. 

“Kerels hebben gewoon een knop, vertaalt Ketterings. En die staat thuis op “uit””.’

Lees hier het volledige interview met Sandra in de Opzij.